BREAKING NEWS: Vezi aici ce a păţit prefectul de Vâlcea la Oltchim

04 Iul 2013

iulie2013-a-042Nu e linişte la Oltchim. Chiar dacă autorităţile locale şi centrale au făcut, de nenumărate ori, apel către chimişti să înceteze cu protestele pentru că în acest mod îndepărtează potenţialii investitori, angajaţii combinatului au ieşit din nou în stradă. Joi, 4 iulie a.c., la prima oră a dimineţii, în faţa pavilionului central al Oltchim s-au strâns circa 100 de angajaţi care şi-au cerut drepturile salariale pe luna mai.

La un moment dat însă, lucrurile au degenerat, chiar atunci când prefectul de Vâlcea, Mircea Nadolu, a ajuns pe platformă. Angajaţii şi-au ieşit din fire şi au început să ţipe şi să tragă de portiera maşinii reprezentantului Guvernului în teritoriu, încercând să-l tragă afară. Enervat de huiduieli şi de posibile bruscări, prefectul a plecat la Uzinele Sodice iulie2013-a-025Govora. El nu a scăpat însă de furia angajaţilor Oltchim, pentru că aceştia s-au dus după el, blocându-i accesul la autoturism şi obligându-l, în cele din urmă, să meargă la combinatul chimic pentru negocieri.

Mai trebuie menţionat că actuala conducere a Oltchim le-a promis angajaţilor că cel târziu miercuri, 3 iulie, îşi vor primi banii pe luna mai, însă nu s-a ţinut de cuvânt. De aceea, oamenii au ieşit să protesteze, iar câţiva dintre ei au ameninţat că vor intra în greva foamei.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...