Un hoţ a prădat instituţiile publice din Rm. Vâlcea

03 Iul 2013

hoti- „Probatoriul administrat a stabilit că în sarcina infractorului s-au reţinut 16 fapte penale, fapte care ulterior au fost clasificate ca fiind cu autor necunoscut. Prejudiciul cauzat este de peste 15.000 de lei” – ne-a declarat şeful Poliţiei Municipale Rm. Vâlcea, comisar şef de poliţie Dumitru Văduva.

Un bărbat de 32 de ani din Lădeşti a făcut ravagii în instituţiile publice ce-şi au sediul în Rm. Vâlcea, el furând bunuri în valoare de zeci de mii de lei. Este vorba de M.G.P., care, în perioada noiembrie 2012 – martie 2013, a profitat de neatenţia paznicilor şi al personalului din mai multe instituţii publice şi societăţi comerciale din Rm. Vâlcea, intrând în incinta acestora şi furând din birourile angajaţilor telefoanele mobile, genţile, sume de bani şi portofelele.  „Probatoriul administrat a stabilit că în sarcina bărbatului s-au reţinut 16 fapte penale, fapte care ulterior au fost clasificate ca fiind cu autor necunoscut. Prejudiciul cauzat de bărbat este de peste 15.000 de lei” – ne-a declarat şeful Poliţiei Municipale Rm. Vâlcea, comisar şef de poliţie Dumitru Văduva.

Printre instituţiile prăduite de hoţul din Lădeşti se numără Pieţe Prest, din cadrul Primăriei Râmnicului, Direcţia pentru Protecţia Copilului, câteva şcoli din municipiu, dar şi multe alte societăţi comerciale.

Bărbatul s-a sustras luni întregi urmăririi penale, el fiind dat în urmărire generală. Acum circa două săptămâni însă, M.G.P. a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, el fiind încarcerat la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...