Prima ediţie a „Zilei Dăeştiului”, o reuşită

21 Iul 2013

daesti- „Sper ca, în fiecare an, de Sfântul Ilie, să ţinem această sărbătoare şi să fie un prilej de bucurie pentru noi, dăeştenii. Este ziua noastră, a tuturor celor care locuiesc aici, dar o împărţim şi cu invitaţii noştri”. Este o sărbătoare care ne reprezintă…” – a declarat primarul localităţii Dăeşti, George Popolan.   

Dăeştenii au avut parte de o zi de sărbătoare organizată de primarul liberal George Popolan. Totul a avut loc sâmbătă, 20 iulie a.c.,  când s-a ţinut prima ediţie a „Zilei Dăeştiului”. Bucuroşi, oamenii s-au strâns cu mic cu mare pe izlazul Valea Albă, pentru a fi alături de primarul lor. La eveniment au participat şi foarte mulţi politicieni, printre care s-au numărat deputatul Cristian Buican, Dorel Jurcan – preşedintele PDL Vâlcea, Victor Stănculescu şi Gheorghe Păsat – consilieri judeţeni PNL, Romulus Bulacu, Samoil Vâlcu şi Ştefan Prală – vicepreşedinţi PDL. Surprinzător sau nu, la „Ziua Dăeştiului” nu a fost prezent niciun reprezentant al Consiliului Judeţean Vâlcea, atât preşedintele, cât şi vicepreşedinţii au „strălucit” prin absenţă.

Chiar şi fără aceştia, manifestarea a fost una reuşită, bucurându-se de o asistenţă numeroasă şi de un spectacol extraordinar. Trebuie menţionat că, la începutul evenimentului, primarul George Popolan a acordat diplome de excelenţă unor cetăţeni de vază ai localităţii. „Sper ca, în fiecare an, de Sfântul Ilie, să ţinem această sărbătoare şi să fie un prilej de bucurie pentru noi, dăeştenii. Este ziua noastră, a tuturor celor care locuiesc aici, dar o împărţim şi cu invitaţii noştri”. Este o sărbătoare care ne reprezintă…” – a declarat primarul localităţii Dăeşti, George Popolan.

Mai apoi, dăeştenii s-au putut delecta cu un program artistic deosebit susţinut chiar de elevii din Dăeşti, dar şi de un spectacol de muzică populară susţinut de „Ansamblul Rapsodia Vâlcea”. Mai apoi, cântăreţul de muzică populară Dumitru Miuţă a susţinut un concert de muzică populară. În schimb, tinerii din Dăeşti au fost cei mai fericiţi, atunci când pe scenă şi-au făcut apariţia cunoscuţii interpreţi DJ Rynno & Sylvia, dar şi Trupa Triton. Primarul Popolan le-a dedicat finalul sărbătorii tinerilor, el organizând o discotecă în aer liber cu DJ Tommy şi DJ Cristi.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...