Posturile vacante din judeţul Vâlcea pentru funcţionarii de la Finanţe

11 Aug 2013

finante-copyCONCURS. Reorganizarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală a creat un adevărat calvar pentru finanţiştii vâlceni, care s-au trezit cu preavizele în braţe. Agitaţia a devenit maximă când a fost trimisă de la centru către teritoriu lista cu posturile vacante. Pentru Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vâlcea şi structurile ei s-au vacantat 131 de posturi, ce urmează să fie ocupate prin examen sau concurs.

MAGDA POPESCU

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cum era firesc, la Regionala Craiova sunt cele mai multe posturi vacante aparatului propriu, adică posturi de conducere. Finanţiştii vâlceni au la dispoziţie şapte zile pentru a opta, în scris, pentru un post din cadrul regionalei. Unii dintre vâlceni, mai ales cei ce aspiră la funcţia de director, vor fi nevoiţi să-şi depună candidatura pentru locurile de muncă din Craiova.

Aşadar, pentru judeţul Vâlcea partea leului este cam mică, vacantându-se 107 posturi la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vâlcea, 7 la Serviciul Fiscal Municipal Drăgăşani, 1 la Serviciul Fiscal Orăşenesc Băbeni, 3 la Serviciul Fiscal Orăşenesc Bălceşti, 5 la Serviciul Fiscal Orăşenesc Gura Lotrului şi 6 la Serviciul Fiscal Orăşenesc Horezu.

Ocuparea posturilor se va face prin examen, iar în cazul în care vor fi mai mulţi candidaţi, prin concurs. Cei care sunt interesaţi de posturile vacante din judeţul Vâlcea pot accesa adresa http://anaf.mfinante.ro/public/wps/portal/!ut/p/c0/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3hvcw-XUE8TIwN_oyA3A08Dp8CgMFcDYwMDI_2CbEdFACzZp6E!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...