Un hoţ din Râmnic este acuzat de şase infracţiuni, comise într-o lună şi jumătate

22 Sep 2013

hotiPoliţiştii municipali au identificat un recidivist care nu se mai satură de furat. Bărbatul, aşa cum spuneam, nu este la prima faptă, el fiind eliberat din puşcărie chiar în luna iunie a acestui an, dar tot nu s-a potolit. A.A.D., din Rm. Vâlcea, a fost depistat a fi autorul a nu mai puţin de şase furturi în decurs de aproximativ o lună şi jumătate. Bărbatul este specializat în furturi din locuinţe sau firme, iar ultimele infracţiuni le-a comis în lunile iulie şi august ale acestui an. Aşadar, în perioada 12-27 iulie, pe timp de noapte, hoţul a intrat în garsoniera unui râmnicean, situată la parterul blocului, şi a sustras un televizor tip plasmă marca Samsung, un media player marca Egreat, mai multe parfumuri printre care unul cu denumirea Calvin Klein, un telefon mobil marca Nokia 5310, un ceas de mână marca Sekonda, o pereche de pantofi bărbăteşti marca Modarem şi un săculeţ cu bijuterii din aur. La scurt timp, hoţul a şi vândut bunurile furate, iar parfumurile le-a consumat chiar el.

A doua spargere a avut loc în noaptea de 04/05 august, atunci când A.A.D. a pătruns chiar în apartamentul unui vecin de-al său, de unde a sustras două telefoane mobile, două pachete de cafea şi un pachet de ţigări.

De asemenea, în nopţile de 17/18 august şi 24/25 august, hoţul a escaladat gardul unei case din municipiu şi, de fiecare dată, a furat câte o bicicletă, respectiv marca „First Bike”, în prima noapte, şi marca „Dinotti”, în cea de-a doua noapte. Şi de data aceasta a vândut bunurile, însă poliţiştii au reuşit să le recupereze, infractorul alegându-se din start cu două dosare penale.

Ei bine, el nu s-a oprit însă aici, pentru că în noaptea de 26/27 august, A.A.D. a pătruns prin efracţie în incinta barului SC Bodescu SRL, de unde a furat două televizoare tip plasmă, 6 pachete de ţigări şi 2 sticle de whisky. Pentru a intra în incinta barului, el a forţat uşa cu un levier metalic. Ulterior, el a vândut plasmele contra sumei de doar 100 de lei, însă poliţiştii au reuşit recuperarea lor.

În fine, ultima faptă a hoţului, care a pus capac, a fost comisă în noaptea de 29/30 august, când A.A.D. a pătruns prin efracţie în incinta barului SC Norytrans SRL şi a sustras un televizor LCD marca Samsung, produse alimentare, băuturi alcoolice şi răcoritoare. Aşa cum îi era obiceiul, el a vândut bunurile la scurt timp.

Acum, bărbatul este cercetat în şase dosare penale pentru furt calificat, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vâlcea.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...