Pesediştii şi-au pus şi adjunctul la Inspectoratul Şcolar

04 Sep 2013

NUMIRE. Conducerea ISJ Vâlcea a fost întregită, alături de inspectorul şcolar general Ion Gherghinaru venind, pe postul de adjunct, tot un social-democrat, Liviu Vlădescu. Liberala Mihaela Andreianu a fost şi ea în cărţi pentru o bună perioadă, însă câţiva colegi de-ai ei din PNL au avut grijă să o caroteze la centru.   

CLAUDIA STANCIU

claudia.stanciu@voceavalcii.ro

S-au dus lupte politice grele pentru conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea, după ce ministrul Educaţiei a decis să demită foştii inspectori generali. Din câte se pare, PSD-ul a fost mai tare în această situaţie, reuşind să ocupe ambele posturi rămase vacante. Astfel, după ce la sfârşitul săptămânii trecute consilierul local PSD Ion Gherghinaru a fost numit inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea, zilele acestea pesediştii şi-au mai promovat un coleg în fruntea acestei instituţii. Aşadar, pe funcţia de inspector şcolar general adjunct a fost numit social-democratul Liviu Vlădescu, profesor de matematică la Liceul Tehnologic „General Magheru” din Rm. Vâlcea, cel care a ocupat până acum postul de inspector pentru perfecţionarea cadrelor.

Nu putem să nu amintim că o parte din liberali au susţinut-o pentru această funcţie pe Mihaela Andreianu, care însă a ieşit din cărţi. Asta pentru că o altă parte din PNL a avut grijă să o caroteze la centru.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...