8 autobuze noi vor circula prin Râmnic

01 Sep 2013

autobuz-ETALa începutul săptămânii viitoare, o comisie formată din reprezentanţi ai SC ETA SA şi CEFIN TRUCKS – importatorul oficial în România al mărcii chineze Golden Dragon, care a câştigat licitaţia pentru achiziţionarea celor 8 autobuze noi, se va deplasa la sediul producătorului, pentru recepţia maşinilor.

Autobuzele sunt produse la comandă, întrucât reprezentanța din România nu deţine stocuri, au o capacitate de 94 de locuri, din care 29 pe scaune, iar caroseria este prevăzută cu spaţiu pentru fotoliul rulant şi rampă manuală pentru accesul persoanelor cu dizabilităţi. Maşinile au o garanţie de 3 ani şi o perioadă de funcţionare fără reparaţii generale de 8 ani. Valoarea totală a contractului este de 5.629.000 lei, fără TVA.

Cel mai probabil, autobuzele vor ajunge în România la mijlocul lunii octombrie, iar recepţia finală se va face la sediul SC ETA SA.

Între spital și sediul biroului său de la societatea ETA, directorul Ion Popescu a coordonat personal aducerea autobuzelor în țară. ”Putem spune în sfârșit că avem vești bune pentru locuitorii orașului. Deja, au plecat în China, președintele Consiliului de Administrație și un inginer de la ETA, iar în data de 7 septembrie se va face prerecepția. Consider că dacă lucrurile merg ca până acum, la mijlocul lunii octombrie, cele 8 autobuze noi vor circula în Râmnic” – ne-a declarat directorul Ion Popescu.

MAGDA POPESCU

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...