Primăria a declarat război râmnicenilor certați cu bunul simț

28 Aug 2013

Autoritățile locale au început războiul cu râmnicenii care fac mizerie pe domeniul public. Poliția Locală, împreună cu Jandarmeria și Poliția municipală au demarat acțiuni de amploare, care au ca scop depistarea celor care vandalizează bunurile de pe domeniul public, consumă băuturi alcoolice în locuri publice sau care aruncă coji de semințe pe domeniul public.

Astfel că într-o amplă acțiune desfășurată de Poliția Locală în perioada 22 – 26 august în zona ”La mese” la intersecția dintre str. Mihai Viteazul și str. Matei Basarab, au fost amendate 19 persoane cu amenzi totale de 1.800 lei pentru că au încălcat HCL 50/2006 privind normele de salubritate, adică pentru aruncarea cojilor de semințe, ori pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice sau pentru că au murdărit băncile din parcuri. De asemenea, în zona Ostroveni, pe bulevardul Dem Rădulescu, 4 râmniceni au primit avertisment.

Atenție, deci râmniceni! Riscați să vă alegeți cu amenzi usturătoare dacă nu păstrați curățenia sau vandalizați bunuri de pe domeniul public!

VIOLETA BOȘTINĂ

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...