Prefectul Bebe, hingherul şef al judeţului

28 Iul 2010

Prefectul de Vâlcea se vrea “hingher şef” peste judeţ. “Vreau să nu mai văd câini comunitari pe străzi. Şi am să mă ocup personal de asta, chiar dacă am să fiu nevoit să păzesc hingherii care îşi fac treaba cu jandarmi”, a ameninţat Petre Ungureanu, prefectul de Vâlcea, după o întâlnire cu cei de la primărie, DSV şi reprezentanţii asociaţiilor de protecţie a animalelor.

Deranjat probabil de patrupedele care şi-au făcut cuib sub scara instituţiei şi care participă la absolut toate evenimentele ce au loc în faţa prefecturii, Ungureanu a pus la punct un plan de exterminare a câinilor maidanezi. „Adunăm toţi câini de pe străzi şi-i ducem în adăposturi. Dacă după şapte zile nu-i revendică nimeni îi eutanasiem”, susţine prefectul de Vâlcea.

Decizia a scandalizat asociaţiile pentru protecţia animalelor care sunt hotărâte să facă plângeri penale pe numele lui Petre Ungureanu. „Prefectul instigă la uciderea animalelor fără stăpân, asta este infracţiune şi ar trebui să cunoască legea pentru că este jurist de meserie”,  susţine Iulian Puican, reprezentantul Federaţiei Române pentru Protecţia şi Controlul Animalelor.

CODRUŢA ALEXANDRU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...