Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Meci spectacol la "Duelul Campioanelor"

02 Mai 2012

Vineri, 27 aprilie, cu începere de la ora 17.00, sala sporturilor Traian a găzduit un inedit meci demonstrativ de handbal feminin.  "Duelul Campioanelor" a pus față în față handbaliste de legendă ale handbalului feminin vâlcean, Maria Torok, Edit Matei, Mariana Târcă, Hilda Popescu, Geta Andronache, Mia Rădoi, Steluța Lazăr Luca, Luminița Huțupan, Cristina Rouă, Adriana Călin, Rodica Pestrea, Narcisa Lecușeanu, Lăcrimioara Lazăr, Simona Gogârlă, Mihaela Ilie, Carmen Amariei și Felicia Tipi cu cele din actuala echipă a Oltchimului: Talida Tolnai, Sanela Knezovic, Valentina Elisei, Iulia Curea, Ramona Farcău, Ada Nechita, Iulia Managarova, Oana Manea, Adina Meiroșu, Patricia Vizitiu, Yeliz Ozel, Oana Chirilă, Aurelia Brădeanu, Daniela Băbeanu, Mihaela Smedescu, Ekaterina Vetkova, Cristina Neagu, Marija Jovanovic, Nicoleta Safta. Fondurile strânse din vânzarea de tichete au fost donate Centrului pentru sprijinirea copiilor cu autism "Mara".Meciul a fost unul spectaculos, gustat din plin de cei peste 2000 de spectatori și a fost câștigat la limită de fostele glorii, scor 30-29.

 Premiate pentru titlul 18!

 Imediat după terminarea festivității, handbalistele de la Oltchim au primit medaliile și tricourile de campioane ale României. Formația vâlceană și-a trecut în palmares cel de-al 18-lea titlu, cu etape bune înainte de terminarea campionatului. După succesul cu Cetate Deva de pe propriul teren, chimistele nu mai puteau fi ajunse nici din punct de vedere matematic de Universitatea Cluj, a doua clasată în Liga Națională. La festivitatea de premiere a fost prezent și președintele Federației Române de Handbal, Cristian Gațu, unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-a dat România. Interesant este că pentru gruparea vâlceană a fost cel de-al șaselea titlu consecutiv cucerit. "Am avut un sezon greu, încărcat, cu meciuri în campionat, cupele europene, dar și la națională. Fetele au trecut peste oboseală, au strâns din dinți și merită apreciate pentru asta", a declarat antrenorul Radu Voina. "Ne bucurăm pentru un nou titlu, am muncit pentru asta și sperăm să nu ne oprim aici. De altfel, Oltchim își propune în fiecare an să câștige toate competițiile în care participă. Așa va fi, fără îndoială, și în sezonul viitor", a spus și extrema Adriana Nechita.

Vlad Soare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella