Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

"Nilă" și "Pufulete", eroii unicului derby din România

08 Dec 2011

Rusescu a dat două goluri și și-a asigurat continuarea contractului cu Steaua Mihai Costea s-a certat cu galeria Florin Costea este pe picior de plecare

Doi fotbaliști vâlceni au fost eroii meciului dintre Dinamo și Steaua București, unicul derbi al României, așa cum îl numesc specialiștii. Raul Rusescu a fost titular în echipa de start a steliștilor și a reu șit să înscrie de două ori în poarta apărată de Bălgrădean, întorcând rezultatul de pe tabela de marcaj, după ce dinamoviștii au condus cu 1-0. "Pufulete" a fost ovaționat de fanii "militarilor", mai ales că este golgheterul la zi al Stelei. Mihai Costea a intrat spre finalul meciului și a marcat ultimul gol al întâlnirii.

Rusescu rămâne!

Raul Rusescu este un produs sută la sută al fotbalului vâlcean, primul său antrenor fiind Cristi Bora, fostul fotbalist fiind și nașul de cununie al atacantului de la Steaua. A fost transferat de Steaua de la Unirea Urziceni, formație în tricoul căreia a câștigat campionatul din România și a jucat în Liga Campionilor. Raul a fost poreclit de colegi "Pufulete" din cauza kilogramelor în plus pe care le avea și a intrat greu în inima patronului Gigi Becali. Acesta spunea după câteva etape că îl va vinde în iarnă dar acum și-a schimbat total părerea. Mai mult decât atât, se zvonește că vâlceanul ar fi dorit de câteva echipe din prima ligă din Italia, care îl vor monitoriza în perioada imediat următoare. Raul a mai evoluat la FC Teleșpan, Sporting Rm. Vâlcea, Topologul Milcoiu, Cozia Călimănești, CSM Râmnicu Vâlcea, Dunărea Giurgiu, FC Otopeni.

Costea II, în conflict cu galeria

Chiar dacă a marcat în derbi, Mihai Costea nu este agreat de galeria Stelei. "Nilă" a fost contestat pentru prestațiile din meciurile precedente, inclusiv de către patronul Becali. Mai mult decât atât, după partida pierdută la Piatra Neamț, cu Ceahlăul, Costea i-a răspuns finanțatorului care spusese despre el că este măscărici. Becali i-a transmis că poate să plece de la echipă dacă îi va înapoia banii primiți dar atmosfera s-a calmat o zi mai târziu. Mihai nu a salutat, însă, galeria proprie, după meciul cu Dinamo și fanii lui Steaua l-au scos de la inimă.

Florin, pe picior de plecare

Al treilea fotbalist vâlcean din lotul Stelei, Florin Costea, este la un pas de a pleca la o altă echipă. Fostul fotbalist de la Universitatea Craiova, acolo unde a evoluat alături de fratele său, nu s-a impus deocamdată la Steaua dar are și scuza că venea după o accidentare gravă. Becali a declarat zilele trecute că îi va urma sfatul tehnicianului Sorin Cârțu și îi va separa pe cei doi frați, urmând să renunțe la Florin, care a venit liber de contract după dezafilierea Științei Craiova.

Au iubite celebre

Frații Costea au în acest moment iubite celebre. Florin este de ceva timp cu handbalista Oltchimului și a naționalei feminine, Adriana Nechita. Se zvonește deja că cei doi se pregătesc de nuntă. Mihai, în schimb, trăiește o poveste de dragoste cu vedeta tabloidelor, Daniela Crudu. Gigi Becali a comentat într-un mod propriu relația dintre cei doi. "El trebuie sa joace mult mai bine ca la Craiova. Eu am mare încredere în el, numai că el trebuie să înțeleagă că gagicile cu fotbalul nu se împacă niciodată. Dacă nu o să înțeleagă lucrul ăsta, că femeile o să-l distrugă, treaba lui. El e un copil și noi, părinții lui, toți trebuie să ne ocupăm de el ca el să înțeleagă că Crudu aia nu o să îi facă lui nimic bun în viață. Ori o lasă și își vede de treaba lui" ori treaba lui, că nu pot să-l oblig eu s-o lase", a spus Becali. Raul Rusescu, în schimb, este căsătorit cu Roxana, de care s-a îndrăgostit când avea 17 ani. Raul este caracterizat de toate cunoștințele ca un om modest. Nici măcar nu are carnet de conducere, soția sa fiind șioferul.

Vlad Soare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella