Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


CSM Drăgășani a învins Rapidulețul din Nord

24 Noi 2011

CS Drăgășani continuă parcursul foarte bun din această ediție de campionat din Liga a IV-a. Formația din orașul viilor, lideră a clasamentului, a reu șit să se impună la limită, 1-0, pe terenul formației Hidroelectra Râmnicu Vâlcea și se îndreaptă cu pa și rapizi spre participarea la barajul de promovare în Liga a III-a. Urmăritoarea drăgășenenilor, Flacăra Horezu, s-a impus clar în partida de pe propriul teren cu Viitorul Valea Mare, scor 6-0. Posada Perișani nu a reu șit să țină ritmul și a plecat cu numai un punct din deplasarea de la Lotru Brezoi, scor 2-2.

Rezultatele etapei: AS Crețeni Voința Orlești                       0-2 AS Popești 2009 Experții Popești                    1-1 Flacăra Horezu Viitorul Valea Mare        6-0 Lotru Brezoi Posada Perișani                            2-2 ASA Hidroelectra CSM Drăgășani                   0-1 AS Șirineasa Unirea Păușești Măgla și     2-0 Dinamo Rm. Vâlcea Minerul Ocnele Mari 1-6 Oltețul Zătreni Minerul Berbești              1-5 Victoria Frâncești FC Băbeni                            1-5

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella