Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


CSM, doar egal cu Alro

17 Noi 2011

formația din Zăvoi a rămas pe unul dintre locurile retrogradabile, cu două etape înainte de finalul turului de campionat

CS Municipal avea mare nevoie de o victorie în fața echipei Alro Slatina, pentru a lua o gură de oxigen înainte de ultimele runde ale turului de campionat și pentru a evita zona periculoasă a clasamentului. Vâlcenii au început, însă, destul de slab meciul și oaspeții au avut inițiativa în prima parte a meciului. Ionuț Slancu, Precup și Crețu au ratat deschiderea scorului dar, conform realității din teren, Alro a intrat la cabine în avantaj după ce fostul jucător de la CSM, Bogdan Vișa, a înscris în minutele de finală după o lovitură de colț și o învălmășeală din careul vâlcenilor. Nu se șitie excat ce le-a spus Marius Mitu elevilor săi la pauză, cert este că CSM și-a schimbat fața în repriza secundă. Municipalii nu au mai fost apatici, au luat cu asalt poarta adversă și la numai câteva minute de la reluare Pribac a egalat după o acțiune proprie de toată frumusețea. CSM a avut apoi mult ghinion și nu a putut învinge, chiar dacă în contul formației din Zăvoi au fost trecute multe ocazii, printre care și două bare. Echipa vâlceană a rămas pe locul 12 al clasamentului, în zona retrogradabilă. Pentru vâlceni va fi foarte greu să mai urca în ierarhie, având în vedere că în ultimele două etape vor evolua în deplasare la FC Olt și pe propriul teren cu una dintre favoritele la promovare, FC Timișoara.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella