Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Ionela Gâlcă va fi mămică

17 Noi 2011

pentru pivot al Oltchimului meciul cu Itxako a fost ultimul din acest sezon Ionela va rata și turneul final al Campionatului Mondial din Brazilia

Oltchim Râmnicu Vâlcea nu va mai putea conta pe serviciile Ionelei Gâlcă în meciurile din grupa principală a Ligii Campionilor și nici pe eventualele partide din semifinale și finală. Pivotul chimist și-a anunțat colegele, chiar înainte de partida cu Itxako Estella, că este gravidă și că pentru ea va fi ultima partidă oficială a sezonului. Ionela spune că nu va renunța la handbal și că va reveni repede pe teren: "Le-am anunțat pe colege dar nu am apucat să le fac cinste pentru că a fost acest meci important cu Ixtako și ele pleacă acum la lot, pentru Trofeul Carpați. Vom avea timp și de sărbătorit, când se vor întoarce ele. Pentru mine sezonul s-a terminat dar nu mă voi lăsa de handbal. Mă bucur că le las pe fete pe primul loc al clasamentului, că am câștigat grupa. Le voi ține pumnii în continuare și sunt sigură că vor ajunge în finala Ligii Campionilor".

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella