Doi proxeneți, soț și soție, din Brezoi, au fost ridicați de mascați

 INFRACTORI. Cei doi soți proxeneți, în vara anului trecut, au racolat mai multe tinere, printre care și o minoră de 17 ani, pe care, prin amenințări și acte de violență, le-au obligat să se prostitueze pe Valea Oltului, iar cu banii  câștigați din această activitate și-au luat casă și ma șină. 

Joi, 6 septembrie 2012, doi proxeneți din Brezoi au fost ridicați de trupele speciale ale Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea și de procurorii D.I.I.C.O.T. "Biroul Teritorial Vâlcea. Venus Cristea "26 de ani și Laura Cristea "24 de ani, soț și soție, sunt acuzați de oamenii legii de trafic de persoane, în special de minore.  " Victimele erau  exploatate sexual pe raza județului Vâlcea, pe Valea Oltului, iar clienții erau racolați, în special, din rândul cunoscuților sau din restaurantele și barurile cu program de noapte din zonă" "se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Așa cum spuneam, joi dimineața, oamenii legii au descins la locuințele celor doi învinuiți din Brezoi, pentru a pune în executare mandatele de aducere. Dacă Laura Cristea a fost ridicată de mascați, soțul său, Venus Cristea "cel care coordona de fapt întreaga activitate de proxenetism, se afla deja încarcerat la Penitenciarul Coliba și. Polițiștii și procurorii DIICOT au aflat că cei doi soți proxeneți, în vara anului trecut, au racolat mai multe tinere, printre care și o minoră de 17 ani, pe care, prin amenințări și acte de violență, le-au obligat să se prostitueze pe Valea Oltului, iar banii câștigați din această activitate și i-au însu șit în totalitate. Din primele estimări, se pare că Venus și Laura Cristea au încasat de pe urma tinerelor exploatate sexual nu mai puțin de 30.000 de euro, bani cu care și-au luat o casă în orașul Brezoi și un autoturism. " Cele două persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Vâlcea în vederea audierii de procurorul de caz, iar în urma probatoriului administrat în cauză, procurorul a luat împotriva acestora măsura reținerii pentru 24 ore pentru trafic de persoane, urmând să fie prezentați Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale în cauză" "se mai arată în comunicatul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...