ATENȚIE! Ursoaică cu pui, văzută la Budești

Imagine cu titlu informativ. Imagine cu titlu informativ.

Primarul comunei Budești, Ion Vlădulescu, a transmis astăzi un avertisment locuitorilor și tuturor celor care tranzitează comuna Budești, județul Vâlcea, în special satele Bercioiu și Ruda și cătunul Urlătoare, că în zonă și-a făcut prezența o ursoaică, însoțită de puii ei.

„În atenția locuitorilor satelor Bercioiu, Ruda și cătunul Urlătoare, din comuna Budești!!!

În această dimineață mi-a fost semnalată prezența unei ursoaice cu pui, pe raza satelor Bercioiu, Ruda și cătunul Urlătoare. În urma verificărilor din teren și a discuțiilor cu locuitorii din zonă, într-adevăr, se confirmă prezența ursoaicei văzută în această dimineață de către un cetățean, în timp ce acesta se deplasa către locul de muncă.

Pe această cale, rog toți locuitorii din zona menționată mai sus să acorde mare atenție când se deplasează în acel perimetru!” a transmis Ion Vlădulescu, primarul comunei Budești.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...