RECORD! 352 amenzi, 47 de permise și 19 certificate de înmatriculare reținute de polițiștii vâlceni

Polițiștii rutieri din județul Vâlcea au acționat pentru creșterea disciplinei rutiere și prevenirea accidentelor, dar și pentru reducerea numărului de infectări cu virusul SARS-CoV2.

Polițiștii Biroului rutier Râmnicu Vâlcea au acționat în municipiu, în perioada 8-10 octombrie a.c., fiind oprite pentru control 113 autovehicule și legitimate 181 de persoane. S-au aplicat 65 de sancțiuni contravenționale de aproximativ 15.000 de lei și au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce 13 permise de conducere și 9 certificate de înmatriculare, fiind de asemenea retrase 8 plăcuțe de înmatriculare. Polițiștii au întocmit și un dosar penal unui șofer depistat la volan fără permis de conducere.

Polițiștii rutieri au acționat în acest weekend în întreg județul, aplicând 352 de sancțiuni, pentru încălcarea limitei legale de viteză, pentru lipsa centurii de siguranță, consum de alcool și alte abateri.

Au fost reținute 47 de permise de conducere, 19 certificate de înmatriculare și s-au înregistrat 9 infracțiuni la regimul rutier.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...