La numai 25 de ani, Cosmin și-a pierdut viața în cumplitul accident de ieri

Un accident mortal s-a petrecut seara trecută, 8 octombrie a.c., în jurul orei 23:28, între Băile Olănești și Râmnicu Vâlcea.

Pe o vreme mohărâtă de toamnă, Cosmin Nicolae, din Păușești Măglași, şi-a găsit sfârşitul în urma acestui accident. Acesta se pare că a pierdut controlul volanului, în timp ce se îndrepta spre Râmnicu Vâlcea şi a ajuns să lovească în plin un copac. Impactul a fost unul violent, rănile suferite de Cosmin fiind unele extrem de grave.

Din păcate, eforturile medicilor în tentativa de a-l mai salva au fost în zadar, iar inima lui Cosmin a încetat să mai bată, într-o seară friguroasă de octombrie.

Vestea a produs o suferinţă imensă în sufletele rudelor, prietenilor, fiind un şoc pentru toţi cei care l-au iubit şi l-au apreciat. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...