TÂNĂR în vârstă de 25 de ani, MORT într-un cumplit ACCIDENT în Băile Olănești

Aseară, în jurul orei 23.30, pompierii militari au fost solicitați pentru un accident rutier în localitatea Băile Olănești. Un autoturism a intrat într-un copac rezultând o victimă în stop cardio-respirator, încarcerată. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar SAJ cu o ambulanță.

S-a intervenit pentru descarcerarea tânărului, în vârstă de 25 de ani, din Păușești Măglași.
Din nefericire, nu a răspuns la manevrele de resuscitarea, decesul acesteia fiind declarat de cadrul medical de pe ambulanța.

Persoana decedată a fost transportată la SML Vâlcea în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...