Cum să te bucuri de o experiență de joc ca la aparate, dar jucând de acasă?

Cum să te bucuri de o experiență de joc ca la aparate, dar jucând de acasă? Sursa foto: https://pixabay.com/ro/photos/sloturi-slot-slot-machine-5012428/
Jocurile de la aparate sunt una din distracțiile favorite ale românilor, fiind prezente în cazinouri și localuri din toată țara, inclusiv în cele mai izolate sate. Puțini recunosc că păcănelele reprezintă pasiunea lor, deși jocul nu are nimic rușinos, fiind o modalitate relaxantă și civilizată de petrecere a timpului liber. Cazinourile s-au mutat de mult și în online, iar odată cu pandemia tot mulți oameni au descoperit că sloturile se pot juca și acasă sau din orice loc cu semnal bun de internet. Păcănelele online au multe avantaje, printre care bonusuri de start sau de depozitare, confortul și economisirea timpului petrecut pe drum. Totuși, unora dintre jucători le lipsește experiența de joc de la aparate. Din fericire, există modalități prin care o poți reconstitui chiar la tine acasă.

Joacă pe un ecran mare

Multe persoane joacă jocuri de noroc online pe telefon sau tabletă, cu consecințe negative asupra vederii, spatelui, dar și asupra experienței de joc. Un joc pe un telefon mobil nu te va absorbi ca un joc jucat pe un ecran mare, cum este cel de calculator sau televizor. Dacă vrei să te simți ca la aparate, joacă sloturi pe un calculator conectat la un monitor de peste 17 inch sau la televizor. Televizoarele moderne se conectează ușor la celelalte device-uri și permit transmisiunea rapidă de date. În plus, imaginea și sunetul sunt de o calitate incredibilă. Astfel, tot ce trebuie să mai faci este să stingi lumina și să te joci.

Investește într-un sistem de sunet bun

Pentru mulți jucători experiența aparatelor constă în mare parte în sunetele emise de acestea la fiecare apăsare, rotire, linie câștigătoare și jackpot. Dacă vrei să reconstitui atmosfera de la sala de jocuri, investește în niște boxe de calitate. Majoritatea sloturilor online includ atât sunetele din joc, cât și sunete ambientale. Când vrei să nu-i deranjezi pe ceilalți, ai la dispoziție căști performante la prețuri decente.

Stabilește un program de joc

La cazino sau la sala de jocuri nu te duci în orice moment al zilei, ci doar când programul îți permite. Multe persoane care se joacă online accesează des sloturile online, în orice moment al zilei, chiar și la serviciu sau când au alte activități de îndeplinit. Această abordare scade din plăcerea jocului și predispune la risipă și plictiseală rapidă. Fă-ți un program de joc, după serviciu sau când nu ai altceva de făcut, astfel încât să te poți relaxa și bucura pe măsura banilor și timpului investit.

Adu-ți prietenii lângă tine

Mulți jucători afirmă că experiența unică a jocului la aparate se datorează și persoanelor care îi înconjoară la sălile de jocuri. E plăcut când te întâlnești la sală cu alți jucători pasionați și schimbați impresii ori experiența unui câștig sau unei pierderi la limită. Entuziasmul tău se hrănește deseori cu reacțiile celor din jur, așa că nu ezita să îți chemi prietenii acasă și să vă bucurați împreună de păcănelele online. Indiferent dacă vei pierde sau vei câștiga, bucuria timpului petrecut astfel va fi dublată de căldura și glumele prietenilor.

Îndepărtează de lucrurile care te pot distrage

Când mergi la aparate plăcerea constă nu doar în câștig sau modul de joc, ci și în faptul că te poți desprinde de toate grijile zilei. Și acasă poți asigura un mediu propice relaxării, dacă nu te lași distras de la joc. Telefonul sau televizorul își scad concentrarea și capacitatea de relaxare, astfel că șansele de a face din experiența jocului o modalitate de evadare din rutina zilnică scad.

Și în mediul online te poți bucura de jocuri ca la aparate, dacă iei câteva decizii inspirate. Joacă pe un ecran mare, investește în sunet de calitate, respectă programul de joc stabilit, adu-ți prietenii lângă tine și nu te lăsa distras lucrurile din jur.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...