PNL Vâlcea reprezentat în Biroul Executiv de Cristian Buican

27 Sep 2021

Consiliul Național PNL Duminică, 26 septembrie a avut loc la București Consiliul Național al Partidului Național Liberal în cadrul căruia cei aproape 2.000 de membri au ales noile organe de conducere ale partidului după ce sâmbătă, Congresul l-a desemnat pe Premierul Florin Cîțu drept președinte al partidului.

Astfel, președintele va fi sprijinit în munca sa de un secretar general, de patru prim-vicepreședinți, precum și de vicepreședinți pe domeniile de activitate ale partidului, respectiv pe regiuni; de asemenea, au fost aleși trezorierul, membrii curții de arbitraj și ai Comisiei Naționale de Revizie și Cenzori. În cadrul Biroului Executiv, Filiala PNL Vâlcea va fi reprezentată de către deputatul Cristian Buican.

Echipa câștigătoare a fost confirmata încă o dată; preferințele membrilor PNL s-au îndreptat către propunerile susținute de Premierul Florin Cîțu. Astfel, acesta se bucură de sprijinul celor mai apropiați colaboratori ai săi, atât în activitatea politică a partidului, cât și în aceea organizatorică pe regiuni și beneficiază, în primul rând, de sprijinul secretarului general și al prim-vicepreședinților.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...