FOTO. Polițiștii vâlceni, prezenți la festivalul "Bucurie în mișcare" și "Promenada inimii"

27 Sep 2021

Polițiștii de rutieră și ordine publică din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, alături de polițiștii locali și jandarmi, au fost prezenți în municipiu pentru menținerea ordinii publice și fluidizarea traficului rutier, la cele două evenimente publice care au avut loc în acest week-end, BUCURIE ÎN MIȘCARE ȘI PROMENADA INIMII.

În perioada 25-26 septembrie a.c., Asociația More than a Smile, a organizat în Râmnicu Vâlcea, pe Splaiul Independenței și în parcul Zăvoi, două crosuri, fiind prezente aproximativ 1.000 de persoane zilnic.

În aceleași zile, Rotary Club a organizat un concurs de alergare, pe Bulevardul Dem Rădulescu, la care au participat aproximativ 200 de elevi, pe grupe de vârstă, fiind prezente în total 400 de persoane. Polițiștii au fost prezenți, atât pentru prevenirea evenimentelor nedorite și fluidizarea traficului, cât și pentru a se asigura că sunt respectate măsurile sanitare impuse de autorități în această perioadă.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...