Premierul Florin Cîțu și ministrul finanțelor Dan Vîlceanu vor veni mâine la Râmnicu Vâlcea

22 Sep 2021

În data de 23 septembrie 2021, Premierul Florin Cîţu și Ministrul finanțelor Dan Vîlceanu vor efectua o vizită de lucru la Râmnicu Vâlcea pentru a dezbate situația infrastructurii din regiunea Oltenia. Premierul și Ministrul finanțelor vor fi însoțiți de parlamentarii PNL: deputații Ștefan Bucur Stoica și Gigel Sorinel Știrbu, respectiv senatorul Liviu-Dumitru Voiculescu.

Obiectivul principal al Partidului Național Liberal este realizarea de investiții importante în infrastructură pentru a accelera dezvoltarea României. Faptele arată cu claritate că este nevoie de un program cuprinzător și realist pentru realizarea acestui obiectiv. De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi prezentate și aspectele care privesc județul nostru și vor fi analizate prevederile concrete.

Dezbaterea se va desfășura la Prefectura Vâlcea, pe 23 septembrie, de la ora 16:00 și va fi urmată de o conferință de presă susținută de Premier. Invităm, pe această cale, cetățenii interesați și presa să participe la eveniment.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...