L-AȚI VĂZUT? Bărbat căutat de familie

Polițiștii vâlceni fac verificări pentru depistarea unui bărbat de 62 de ani, plecat de la domiciliul său, din comuna Mitrofani, la data de 17septembrie a.c., fără a anunța familia cu privire la direcția în care se deplasează.

La data de 19 septembrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Sutești au fost sesizați de un bărbat din Mitrofani, cu privire la faptul că tatăl său, DRĂCEA AUREL, de 62 de ani, a plecat de acasă și nu a revenit până în prezent.

Bărbatul are o înălțime de 1,60-1,63 m, o greutate de 50 kilograme, constituție astenică, ochi verzi, ten deschis, păr cărunt, scurt. Nu se cunosc obiectele vestimentare pe care le purta.

Cei care dețin informații sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...