INCONȘTIENȚĂ! O mamă minoră a fugit cu bebelușul infectat COVID-19, din spital

La data 17 septembrie a.c., în jurul orei 20:00, un medic din cadrul unei unități medicale din Râmnicu Vâlcea a sesizat faptul că o minoră în vârstă de 16 ani, din orașul Brezoi, a părăsit incinta spitalului împreună cu bebelușul ei, în vârstă de 2 luni, confirmat pozitiv cu virusul Covid-19.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că minora s-a deplasat la adresa de domiciliu, pe motiv că ar fi așteptat foarte mult la spital.

Polițiștii au luat legătura cu aceasta, care a fost de acord să meargă la spital în vederea lămuririi situației medicale a fetiței sale, ulterior fiind internată la spital.

În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...