RAZIE ÎN VÂLCEA: 4 permise reținute și zeci de vâlceni amendați

În data de 16 septembrie a.c., au fost organizate acțiuni rutiuere de către polițiștii Biorului Rutier Vâlcea, având ca scop reducerea accidentelor rutiere și conștientizarea șoferilor cu privire la riscurile la care se expun atunci când se deplasează pe drumurile publice.

Polițiștii acționează zilnic, pe arterele principale din județ, pentru combaterea și prevenirea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, obiectivul principal în cursul zilei, fiind de neacordare prioritate pietoni, dar și alte abateri ale participanților la trafic.

În acest context, au fost controlate 73 de autovehicule și legitimate 87 de persoane, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de peste 4640 de lei, pentru depășirea vitezei regulamentare, neacordare de prioritate, lipsa centurii de siguranță, abateri comise de bicicliști, pietoni, consum de alcool la volan, dar și alte fapte.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce, 4 permise de conducere, dintre care 2 pentru neacordare prioritate pietoni și 2 certificate de înmatriculare.

Reamintim șoferilor să circule cu prudență, să respecte limitele de viteză stabilite pe fiecare segment de drum, să nu se angajeze în efectuarea de manevre riscante și să nu se urce la volan dacă au consumat alcool sau sunt obosiți!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...