Deputat Ștefan Ovidiu Popa: Prețurile la energie se pot plafona, dar nu se vrea!

16 Sep 2021

"Acum câteva zile premierul Cîțu spunea: «NU CRED că se pot plafona prețurile la energie în Uniunea Europeană». Nimic mai fals! Spania tocmai a anunțat public faptul că ia măsuri pentru reducerea facturilor prin plafonarea prețurilor gazelor naturale.

În loc să se ocupe de guvernarea acestei țări, Cîțu este preocupat de răfuieli politice și de cursa internă pentru președinția propriului partid. Este o iresponsabilitate să aștepți pasiv, cum a făcut până acum guvernul actual, și apoi, în plină iarnă, să constați tragediile și abia atunci să încerci să iei măsuri.

De aceea, PSD a pregătit și va prezenta public, în cel mai scurt timp, un proiect de lege care SĂ IMPUNĂ guvernului un mecanism de plafonare a prețurilor energiei atunci când se înregistrează salturi aberante, așa cum este în prezent" a transmis deputatul PSD de Vâlcea, Ștefan Ovidiu Popa.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...