Ana Loredana Predescu: „Domnul Vâlceanu tratează cu superficialitate noua funcție în care a fost investit”

25 Aug 2021

„Din pacate, domnul Vâlceanu nu dovedește decât lipsa de rigurozitatea în această funcție și superficialitatea, dovadă că se află acolo din cu totul și cu totul alte interese decât cele ale cetățenilor români.

Îl informez pe această cale pe domnul ministru că pensia minimă în România este de 800 de lei, că sunt aproximativ 930.000 de români care beneficiază de această pensie ca să nu mai fie prins pe picior greșit data viitoare.

Din păcate vedem că nu există bani pentru ceea ce contează cu adevărat, educație, sănătate, pentru copii noștri, pentru că ei sunt viitorul nostru și nu reușim să găsim bani pentru ei” ne-a transmis deputatul Ana Loredana Predescu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...