FOTO: VÂLCEANUL care a ajuns la FORMULA 1

Tânărul Teo Șerban, în urmă cu șase ani a terminat Științe Sociale în cadrul CNI Matei Basarab, din Râmnicu Vâlcea. Astăzi, la doar 24 de ani, este directorul de comunicare al dealerului și echipei de curse automobilistice Radical Romania. În weekend-ul care tocmai a trecut, 10-12 septembrie a.c., a participat cu acest rol la etapa de Formula 1 de la Monza, poate cea mai iubită și apreciată etapă de Formula 1 din lume!

• Reporter: Spune-ne ceva despre tine...
• Teo Șerban: În anul 2016 absolveam Știinte Sociale în cadrul C.N.I. Matei Basarab. A fost o experiență care mi-a schimbat viața fără ca măcar să îmi dau seama. Mă consider cel puțin norocos deoarece am avut șansa să învăț de la profesori extraordinari precum Ana Petcu, Alina Vețeleanu, Simona Mărăcine sau Fabiola Prodănescu, iar acest lucru nu mă face decat să mă mândresc că am terminat acest liceu absolut de fiecare dată când am această ocazie.

• Rep.: Dintotdeauna cursele automobilistice au fost pasiunea ta?
T.Ș.: Nu aș putea spune niciodată cu exactitate care este vârsta la care m-am îndrăgostit de motorsport. Din povești, mă jucam cu mașinute dinainte să știu să vorbesc, iar câțiva ani mai târziu, am ajuns chiar să ies pe ascuns din casă pentru a vedea mașini modificate și a participa la întâlnirile automobilistice ale acelor vremuri. Chiar dacă nu am avut pe cineva din familie care de la care să preiau această pasiune, mi-am dat seama că vreau să fiu cât mai implicat în acest fenomen și să îmi aduc cât mai mult aportul.

• Rep.: Cum ai ajuns să lucrezi într-o asemenea companie, ca director de comunicare?
T.Ș.: Alex Mirea #44, multiplu campion de Viteză în Coastă și Raliu, a fost pilotul care m-a cooptat în cadrul acestui proiect. Eu mă ocup și de PR și comunicarea sportivă pentru Alex. La finalul fiecărei zile cred doar că toți am încercat să ne urmăm visele și să facem doar ceea ce ne place. Motorsportul nu este doar despre curse, este și despre oameni, ambiții, sentimente.

• Rep.: Ai doar 24 de ani. Consideri că vârsta este un avantaj sau invers?
T.Ș.: Am încercat să nu acord niciodată o importanță prea mare vârstei pe care o am. În cele mai multe cazuri poate să constituie un dezvantaj, prin prisma unei concluzii pripite - lipsa de experiență, dar eu nu văd lucrurile așa. Lucrez în marketing și comunicare încă de la 18 ani. Am terminat inclusiv o facultate în acest domeniu. Consider că este mai important ce livrezi și ce rezultate sunt vizibile, atât pe termen scurt, dar și pe termen lung.

• Rep.: Participi pentru prima dată la Formula 1? Cu ce așteptări ai fost la Monza?
• T.Ș.: Pentru mine a fost prima participare în cadrul unei competiții internaționale. Mă bucură cu atât mai mult faptul că am mers împreună cu gașca alături de care organizez un campionat de curse autohton (Radical Romanian Cup) și pot să împart emoțiile alături de piloți care ar trebui să se bucure de mai multă expunere mediatică. A fost o șansă rară și am încercat să mă bucur cât mai mult de această oportunitate.

• Rep.: România are mașini în competiție?
• T.Ș.: România se bucură de participarea a 3 piloți în cadrul cursei de tip support ce deschide Formula 1 Gran Premio Heineken D'italia 2021. Aceștia nu doar că sunt înverșunați să ducă pe podium tricolorul, dar vor împărți paddock-ul cu nume sonore precum Lewis Hamilton, Max Verstappen sau Sebastian Vettel.
• Rep.: Îți mulțumim și mult succes în continuare!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...