FOTO/VIDEO: TRAGEDIE în familia trapperul vâlcean Bebino. Cumnata, sora și cumnatul au căzut cu ATV-ul într-o râpă

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă, 11 septembrie, în jurul orei 18.00 pe raza comunei Luncile Prigoanei, județul Alba.

Din informațiile primite este vorba despre un ATV, al cărui șofer, în încercarea de a ocoli un autoturism care venea din sens opus, a căzut intr-o râpă. În urma accidentului s-au înregistrat 3 victime. Cele trei victime sunt sora, cumnata și cumnatul (17 ani, 27 ani și respectiv 17 ani) trapperului vâlcean Alecsandru Raul, cunoscut sub numele de Bebino. A fost solicitat și elicopterul SMURD de la Mureș.

Fata și băiatul în vârstă de aproximativ 17 ani, au fost preluați de echipajul TIM, respectiv EPA și apoi transportați la UPU Alba Iulia pentru investigații suplimentare.

Fata în vârstă de aproximativ 27 de ani cu traumatism cranio-cerebral, a fost transportată de către elicopterul SMURD, la Spitalul din Tg.Mureș, unde a și fost operată de urgență, aceasta prezentând fractură de humerus și contuzie de bazin.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...