FOTO. Incendiu la un atelier din Șirineasa

Astăzi, 8 septembrie a.c., la ora 01.04, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexa ( atelier, magazie) în localitatea Șirineasa.

Până la stingerea incendiului, au ars: acoperişul anexei, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de circa 200 mp.; bunurile materiale din din interiorul construcție( plastic, anvelope). De asemenea, au fost degradate utilaje ( betonieră, mașină de găurit fier) și pereți construiți din BCA.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminate, este producerea unui scurtcircuit electric din cauza izolației necorespunzătoare a conductorilor.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...