VÂLCEA: Polițiști agresați la zilele comunei Malaia

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi au dispus, la data de 06 septembrie 2021, reținerea și punerea în mişcare a acțiunii penale față de un inculpat, pentru săvârșirea a două infracțiuni de ultraj prev. de art. 257 alin. 1 și 4 Cod penal rap. la art. 193 alin. 1 Cod penal și art.257 alin. 1 și 4 Cod penal rap. la art. 206 alin. 1 Cod penal cu aplic. art. 38 alin.1 Cod penal.

La data de 06.09.2021, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Brezoi, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale au rezultat următoarele: În data de 05.09.2021, in jurul orei 23:30, inculpatul, pe fondul consumului excesiv de alcool a exercitat acte de agresiune fizică și a adresat amenințări cu acte de violență polițiștilor prezenți, respectiv celor doi agenți de poliție din cadrul Poliției Stațiunii Voineasa, care se deplasaseră pe raza comunei Malaia, jud. Vâlcea, pentru a aplana conflictul creat de inculpat în incinta stadionului de pe raza aceleiași localități, unde erau organizate zilele comunei Malaia.

Cercetările au fost efectuate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției or. Brezoi și IPJ Vâlcea.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acțiunii penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...