FOTO. Incendiu într-un apartament din Râmnicu Vâlcea, provocat de o candelă

În urmă cu puțin timp pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea au intervenit la un incendiu produs în municipiul Rm. Vâlce, pe strada Decebal, la un apartament de la etajul 2. Aceştia au intervenit cu o autospecială de stingere, autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. 

Până la lichidarea incendiului, au ars câteva obiecte de îmbrăcăminte din jurul unei mese pe care se afla o candelă aprinsă. 

Proprietara a plecat de-acasă și a lăsat o candelă aprinsă pe o măsuță, în apropierea materialelor combustibile (textile). 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...