VIDEO: Incendiu în Munții Căpățânii, pe Vârful Folea

În urmă cu puțin timp a fost semnalat un incendiu de fond forestier în Munții Căpățânii, Vf. Folea. Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea se deplasează cu 3 autospeciale. La incendiu se află prezenți deja membrii SVSU Olănești și 9 membrii ai Obști private.

Din primele evaluari ale personalului silvic incendiul se manifesta pe o suprafata de aprox. 4 ha
Incendiul se manifesta in pepiniera de brad/padure tanara, la intersectia dintre Malaia si Baile Olanesti,se lucreaza pt localizare in limitele existente.

Pentru stingerea incendiului se intervine cu mijloace de prima intervenție (bătătoare, lopeti, maturi), cele două autospeciale de stingere nu au acces până la incendiu. 

Din fericire, incendiul se manifestă la nivelul solului(nu la coronament), arde vegetație uscată și doborâturi. 

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...