Achiziția de echipamente/dispozitive TIC în cadrul Școlii Gimnaziale, Comuna Mateești, județul Vâlcea

18 Aug 2021

18.08.2021

Beneficiar: Școala Gimnazială, comuna Mateești, județul Vâlcea

Obiectivul general al proiectului/Scopul proiectului: Obiectivul general al proiectului îl reprezintă dotarea ȘCOLII GIMNAZIALE, COMUNA MATEEȘTI, JUDEȚUL VÂLCEA cu echipamente mobile din domeniul tehnologiei informației de tipul tabletelor școlare precum și a altor echipamente/dispozitive electronice necesare desfășurării activității didactice în mediul on-line astfel încât să se asigure în bune condiții desfăsurarea activităților didactice, pentru a evita contactul direct al elevilor cu profesorii și cu ceilalți elevi, precum și pentru a preveni riscul de infectare cu coronavirusul SARS-CoV-2, fapt care ar pune în pericol desfășurarea în condiții normale a tuturor activităților didactice necesare procesului de învățământ.

Rezultate așteptate: Un numar de 226 de elevi vor beneficia de echipamente mobile din domeniul tehnologiei informației de tipul tabletelor școlare astfel încât orele de pregătire din timpul activităților didactice să se poată desfășura on-line, pentru a evita contactul direct al elevilor cu profesorii și cu ceilalți elevi, precum și pentru a preveni riscul de infectare cu virusul SARS-CoV-2, fapt care ar pune în pericol desfăsurarea în conditii normale a tuturor activităților didactice necesare procesului de învățământ. Un număr de 21 de cadre didactice vor beneficia de dispozitive pentru desfășurarea procesului de educație on-line. Un număr de 14 de săli de clasă vor fi dotate cu dispozitive pentru desfășurarea procesului de educație on-line.

Valoarea totală a proiectului: 658.959,95 lei
Valoarea cofinanțării UE: 528.963,47 lei
Data incepere proiect: 28.07.2021
Data finalizare proiect: 27.12.2021
Codul MySMIS/ codul proiectului: Cod SMIS 2014+ 144455
„Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020”

Date de Contact: Școala Gimnazială, Comuna Mateești, Județul Vâlcea, str. Principală, România, telefon: 0747439651, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Competitivi impreuna!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...