România Turistică, între impas și oportunitate!

Organizat sub egida CONAF, proiectul “România Turistică” – Între impas și oportunitate – reprezintă o serie de dezbateri în județe importante din țară, printre care și Vâlcea, ce își propune să centralizeze problemele, dar și soluțiile mediului de afaceri specific, pentru a veni în sprijinul acestora printr-un dialog continuu, constant și eficient cu autoritățile locale și centrale.

”Peste câteva zile o să dezbatem soarta turismului românesc la Constanța alături de oamenii care au luptat la propiu pentru turismul românesc!
România Turistică - Între impas și oportunitate nu-i doar o simplă dezbatere televizată ci un proiect national prin care ne dorim să avem un sumar al problemelor reale dar și soluții ușor de implementat!”, susține președintele CONAF, Cristina Chiriac.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...