Laurențiu Cazan premiază performața elevilor vâlceni

03 Aug 2021

Deputatul liberal Laurențiu Cazan este implicat în viața socială a județului chiar și în afara atribuțiilor sale. Impresionat de rezultatele remarcabile obținute de elevii vâlceni la Examenul Național de Bacalaureat, acesta va sprijini o viitoare studentă, Zăbavă Maria Salome, în viața sa academică, oferindu-i o bursă lunară menită să o ambiționeze.

„Mă bucură faptul că județul Vâlcea are copii minunați care pun preț pe educație. Este important ca toți tinerii să realizeze faptul că visurile lor se pot îndeplini doar prin muncă și sacrifiu, iar nota 10 la Examenul de Bacalaureat, cu siguranță este o dovadă de determinare continuă pe parcurusul celor patru ani de liceu. Mi-a făcut plăcere să o cunosc pe Salome și să văd dorința ei de a face performanță, de această dată în cadrul universității pentru care a optat.

Din discuțiile noastre, am înțeles faptul că va urma specializarea Sociologie, un lucru minunat. Profesia de sociolog este extrem de importantă pentru comunitate, pentru instituții și diferite domenii, prin urmare o susțin pe Salome în alegerea făcută! Sunt convins că la sfârșitul viitoruluian universitar ne va oferi noi motive de mândrie.” a transmis deputatul PNL de Vâlcea, Laurențiu Cazan.

Parlamentarul dezvăluie faptul că și-ar dori ca toți copii buni să se întoarcă în județul Vâlcea, înapoi acasă.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...