FOTO. Accident grav pe Valea Oltului, la Lazaret. Nouă persoane sunt rănite

4 mașini s-au lovit puternic pe Valea Oltului la limita dintre Vâlcea și Sibiu, în zona Lazaret. Potrivit ISU Vâlcea, 9 persoane au fost rănite.
Un elicopter SMURD a intervenit pentru a prelua o victimă rănită grav, un bărbat de circa 30 de ani, care a fost transportat la Craiova.

În plus, conform ISU Vâlcea, 4 pacienți au fost transportați către UPU Sibiu, alte două persoane au fost preluate de echipajele SAJ Vâlcea și SMURD Brezoi, iar o altă persoană a refuzat transportul la spital.

„Pompierii militari vâlceni s-au deplasat cu o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, iar SAJ Vâlcea cu două ambulanțe. De la Sibiu s-a intervenit cu descarcerare, autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un ATPVM și terapie intensiva.”- ISU Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...