Vâlceanul Mihai Desrobitu, cel mai tare meci la profesioniști. S-a impus printr-un KO împotriva bulgarului Emil Nekov

31 Iul 2021

Vineri, 30 iulie, la Timișoara s-a desfășurat Gala Boxing Fighting Championship. În total, 14 sportivi de valoare la acest nivel și-au împărțit pumni în ring.

Vâlceanul Mihai Desrobitu a avut ocazia de a-și demonstra valoarea la cel mai înalt nivel. El a urcat pentru a patra oară în ring, la nivel de profesioniști. În precedentele trei lupte s-a bucurat de succes, iar istoria s-a repetat și acum.

Lui Mihai i s-a opus bulgarul Emil Nekov. Duelul dintre Romania și Bulgaria, de la categoria semigrea, a fost al doilea din grila galei.

Evenimentul a început cu o luptă între Emil Popa și Rafael Castiila, din Nicaragua. Românul a câștigat la puncte.

A urmat bătaia dintre Emil Nekov din Bulgaria și Mihai Desrobitu. Vâlceanul s-a impus cu un KO tehnic în runda a treia.

Antrenorul Mihai Barbu, campion intercontinental la kickboxing, l-a ajutat pe vâlceanul nostru să aibă o evoluție cât mai bună.

Mihai Desrobitu a făcut meciul serii demonstrând forţă şi putere, mai ales că vâlcenii au arătat că sunt o echipă extraordinară.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...