VÂLCEA. Bărbat reținut după ce a intrat peste fosta soție în casă și a amenințat-o

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Lăpușata au reținut pentru 24 de ore, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, un bărbat din comuna Copăceni, cercetat pentru amenințare, violare de domiciliu și violență în familie.

În noaptea de 29/30 iulie a.c., polițiștii au fost sesizați pentru SNUAU 112, de către o femei din comuna Copăceni, cu privire la faptul că, fostul ei soț ar fi pătruns fără drept în locuința sa, din localitate și ar fi amenințat cu moartea persoanele prezente.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma investigațiilor efectuate, a fost înregistrat un dosar penal, fiind luată măsura reținerii pentru 24 de oră, față de bărbatul de 46 de ani.

Cel în cauză urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...