Abonamente SCM Râmnicu Vâlcea, pentru noul sezon

28 Iul 2021
Informații procurare ABONAMENTE, sezonul 2021-2022

Acte necesare pentru procurarea unui abonament:
1. ?????? ??????????? ?? 450 ???
- ????? ?? ?????????? ??? ????? ?????

2. ?????? ??????????? ?? 100 ??? / ?????? ??????????
- ????? ?? ?????????? ?? ????? ?????
- ????? ?? ?????? ?? ????? ?????

Persoanele care au avut abonament in sezonul 2019-2020 își pot păstra locurile pentru acest sezon, prezentând vechile abonamente, doar in perioada 28-30 iulie 2021.

Începând cu data de 02 august 2021 vânzarea abonamentelor se va face la liber, fără a se mai tine cont de vechile abonamente.

Abonamentele se vor pune in vânzare la Sala Sporturilor Traian, in incinta salii VIP, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 09:00 – 12:00. Accesul la sala Vip se va face DOAR pe la Intrarea 1.

Un spectator poate cumpăra mai multe abonamente normale de 450 RON.

?? ?????? ?? ?????????? ?? ???????? ?? ??????? ?? ?? ???? ??? ?????????? ?????? ?? ???????? ????????, ?? ???? ?????????? ???????? ???.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...