FOTO: Bătrână ajutată de polițiștii vâlceni să se reîntoarcă în sânul familiei

Polițiști din cadrul Postului de poliție Racovița și Câineni au depistat o femeie de 83 de ani, plecată de la domiciliu chiar în acea zi, fără știrea familiei.

La data de 21 iulie a.c., agent șef principal Stroescu Ion, șeful Postului de poliție Racovița și agent șef principal Ciobanu Cristian, șeful Postului de poliție Câineni, se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în Racovița, când au observat în apropierea carosabilului o femeie ce părea a fi într-o stare de confuzie.

Polițiștii au intervenit imediat, constatând că deși femeia este din Titești, se afla la o distanță considerabilă de casă, iar membrii familiei, aflați la muncile câmpului, nu cunoșteau faptul că aceasta plecase de la domiciliu.

Femeia a fost returnată familiei, în siguranță.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...