RÂMNICU VÂLCEA: Suspect de tâlhărie, depistat de jandarmii vâlceni

Ieri, 21 iulie ac., jandarmii aflați în serviciul de patrulare în zona centrală din mun. Râmnicu Vâlcea, au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, un tânăr i-ar fi sustras prin amenințare cu acte de violență, un colier fiului său.

În urma indicilor primite, jandarmii au început verificările în zonă și au depistat persoana suspectă de tâlhărie. La fața locului au intervenit și polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea.

Inițial, tânărul de 19 ani, nu a recunoscut fapta, însă la efectuarea controlului corporal preventiv, s-a dovedit că avea colierul asupra sa.

În consecință, au fost întocmite formele legale iar suspectul fost predat Poliției Râmnicu Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.

Spiritul de observație, operativitatea și profesionalismul de care au dat dovadă colegii noștri, au făcut ca astăzi să ne simțim în siguranță!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...