VÂLCEA. Reținut după ce și-a bătut iubita și încă alte două persoane care au vrut să o apere

La data de 29 iunie a.c., polițiștii au intervenit în comuna Roești, pentru aplanarea unui conflict izbucnit între un tânăr de 19 ani, din comuna Stănești și concubina acestuia.

Polițiștii au constatat că băiatul și-ar fi agresat atât concubina, cât și un alt bărbat și o femeie din localitate, care ar fi intervenit între cei doi.

În urma cercetărilor efectuate în dosarul penal, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere procedurală.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...