Șicanare în trafic soldată cu bătaie, în Băbeni

Șicanare în trafic soldată cu bătaie, în Băbeni Foto arhivă.
La data de 18 iulie a.c., polițiștii au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 22 de ani, din comuna Diculești, cercetat pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, în dat de 11 iulie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, cu o seară în urmă, în orașul Băbeni, județul Vâlcea, ar fi avut loc un conflict spontan, soldat cu rănirea unei persoane.

Din verificări a rezultat că doi șoferi ar fi avut o altercație în trafic, unul dintre cei doi fiind lovit cu pumnul.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită, un bărbat de 22 de ani, fiind înregistrat un dosar penal.

Cel în cauză a fost reținut pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere procedurală.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...