VÂLCEA. 38 de PERCHEZIȚII la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete. 11 persoane au fost reținute

VÂLCEA. 38 de PERCHEZIȚII la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete. 11 persoane au fost reținute Sursa foto: IPJ Vâlcea
Polițiștii din Vâlcea, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, au efectuat 38 de percheziții domiciliare, la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete.

La data de 17 iulie a.c., politiștii au descins în 38 de locații din județele Vâlcea, Dolj și Suceava, la persoane bănuite de contrabandă de țigarete.

De asemenea, a fost efectuată și o activitate de prindere în flagrant delict, în municipiul Craiova, județul Dolj, fiind depistat în trafic un autoturism, în care se aflau țigarete de contrabandă, dispunându-se imobilizarea acestuia.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate peste 100.000 de țigarete, aproximativ 100.000 de lei, peste 5.000 de euro și 11 telefoane mobile.

Au fost puse în aplicare 38 de mandate de aducere, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea
fiind aduse persoane din Vâlcea, Dolj și Suceava.


În urma investigațiilor, politisții au reținut, pentru 24 de ore, 11 persoane, urmând ca acestea să fie prezentate magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Activitațile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din Dolj și Suceava, Unității Centrale de Analiză a Informațiilor, Direcției Operațiuni Speciale, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea și din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...