VIDEO: Consiliul Județean susține fotbalul vâlcean!

12 Iul 2021
Astăzi, la Dăești, Consiliul Județean Vâlcea a semnat contractul de parteneriat cu Primăria, prin care alocă suma de 100.000 lei echipei locale de fotbal.

"Este important ca, în aceste vremuri grele, să găsim resurse financiare pentru a susține sportul.

Performanța în sport implică sacrificii și costuri pe măsură și, tocmai de aceea, CJ Vâlcea va rămâne alături de echipele de fotbal din Dăești și Horezu.

Sprijinim financiar atât fotbalul, cât și handbalul, și cu gândul că acest popor nu se poate face bine, dacă nu are grijă de sănătate și nu face sport.

Felicitări tuturor jucătorilor pentru rezultatele de până acum și mult succes în noul campionat!" a transmis președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...