DAR DIN DAR”. Campania umanitară în memoria preotului Petre Vețeleanu

10 Iul 2021
După ce ani de zile Preotul Petre Vețeleanu a întins o mână de ajutor copiilor orfani, vârstnicilor și tuturor celor aflați în suferință, iată că a venit momentul să întoarcem binele făcut, dăruind la rândul nostru, atât cât putem, pentru ca misiunea lui să nu se sfârșească odată cu încetarea sa din viață.

Prin această campanie se dorește sprijinirea activității Cantinei de Batrâni, copiii orfani adăpostiți în căsuțele Fundației ”Inimă pt Inimă” dar mai ales pe fiica lui, Rozalia, să își continue studiile la Universitatea Națională de Arte-București.

CONTUL PENTRU DONAȚII ESTE :
RO29RNCB0263067093010001
BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ (BCR)

Prima acțiune a campaniei este Concertul Caritabil susținut de elevii Școlii Private ”BELLMUSIC ATELIER” condusă de Prof. Irina Stratulat. Acest concert a fost gândit ca o ofrandă adusă grijii și iubirii dăruite necondiționat de către Părinte copiilor săraci, orfani, dezavantajați.

Concertul ”DIN SUFLET DE COPIL” se va desfășura MIERCURI, 14 iulie 2021, ora 17:00,
la Galeriile de Arte “Artex” din Rm. Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...