BAC 2021. Trei medii de 10, după contestații, în Vâlcea

După rezolvarea contestațiilor, numărul liceenilor vâlceni care au obținut media zece la examenul de bacalaureat a ajuns la trei.

Doi elevi de 10 la BAC sunt de la Colegiul Național Mircea cel Bătrân Rm.Vâlcea, iar un elev este de la Colegiul Național de Informatică Matei Basarab.

Elevii care au luat 10 pe linie la această sesiune a Bacalaureatului 2021, de la Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Râmnicu Vâlcea, sunt Zăbavă Maria Salomee, profilul științe sociale și Mihai Adrian Oprea, profil matematică-informatică.

După contestații, numărul mediilor de 10, la nivel național, a crescut de la 114 la 146, mai puțin de jumătate din numărul celor din 2020, când au fost 307 medii de 10 zece la BAC 2020.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...