ALEGERI LA PNL Vâlcea: Premierul Cîțu vine la Luxury by the lake

08 Iul 2021

Alegerile pentru șefia PNL Vâlcea vor avea loc vineri, 9 iulie, cu începere de la ora 16.00. Locația aleasă de organizatori este una care respectă măsurile de distanțare impuse în această perioadă, și nu într-o sala închisă, asa cum a fost până acum. Astfel liberalii vâlceni sunt chemați să-și aleagă liderul la Luxury by the lake, o locație lângă ștrandul din Ostroveni.

La aceste alegeri interne și-a anunțat prezența și premierul Florin Cîțu, chiar dacă organizația PNL Vâlcea este cunoscută ca una fidelă lui Orban.

Chiar dacă congresul PNL este stabilit la începutul toamnei, lupta pentru putere în PNL a început. Organizațiile fidele lui Ludovic Orban fac declarații publice pentru a anunța susținerea acestuia pentru un nou mandat de președinte ale PNL. Este foarte important de văzut cum se va poziționa Cristian Buican, în condițiile în care deputatul Laurențiu Cazan și subprefectul Victor Stanculescu au declarat public ca îl vor susține pe Florin Cîțu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...